Wednesday, 2 May 2012

-Pasti kebabom

Assalamualaikum ♥ 

kemain lagi cik fifiey nak p tengok orang nikah tapi exited sangat cari baju, hehehe bukan ape cik bedah cik joyah oii, pernikahan bff cik fifiey kOt sape x mau cantik-cantik bff punyer la cun kita pon tumpang cun sama la kOt, biar over ke perasan cun ke janji pueh hati yang suci lagi bersih ni ,, bukan BERSIH 3.0 tau .. (~_^")

berfikir lagi ...

baju ape yang sesuai ek .. nak seksi ke x ?? seksi dapat dosa cik fifiey oi, sedar la sikit zaman sekarang macam-macam benda yang terjadi,, hadoii takut plak ,, so pakai pakaian yang menutup urat opss aurat dan sopan sebab nak p tengok orang menikah ,, jangan orang tengok kita plak yang menikah kelas kau jahh !!

so weekend nie mulalah edisi khas mencari baju untuk 13 MEI nanti, sasaran utama tesco jusco coco hahaha ~ cik fifiey nak serve dulu mana paling cantik dan murah betul x ?? ingat nak cari baju kurung moden jewp ,, warna purple sebab bff cik fifiey suke purple heheheh ~ cik fifiey suke pink, motif xde motif pon.

ada berani ,,, sumpah jadi nangka kalau pakai cmni !!


rajin plak hari ini entry sehari 2 kali, cik fifiey makin bersemangat la sebab lappy cik fifiey nie makin manja dan mengada-ngada so nak x nak kena la belai selalu ^^v 

adeh !!! sakit nye anak leher nie mengadap lappy ,, jum cik fifiey nak berjalan-jalan kononnye exersice la , motif nak p kacau orang wat keje yang bajet rajin ,,


p/s : You are Strong & Beautiful cik fifiey <~

2 comments:

  1. amboi..kite suka pmpuan pakai pink..nampak ayu je..hehehe

    ReplyDelete