Tuesday, 27 March 2012

-->DUNIA BARU♥

Assalamualaikum ,,
 salam sayang dari cik fifiey untuk semua ,, korang da makan ?? da mandi .. musyuk lew ,, kui kui sempena kelahiran blog cik fifiey yang terkini ,, cik fifiey sedih sangat    T,T ,, nak tahu ke ?? blog cik fiifey yang lama wat hal lagi ,, so cik fifiey buang je blOg kelaut cina selatan sebab x sempat nak bagi cpr hahaha {dalam hati sedih sebenarnyee} sob sob T.T ... dah le cik fiifey hoii .. dah macam budak-budak ko nie ,, oke matangkan minda ,, rilekskan diri fikirkan sesuatu yang cik fifiey terlupa something hahaha ... eh lupa nak bagitahu ,, sapa yang melahirkan blog cik fifiey nh ??? nama dia dirahsiakan  teheee ,, cik fifiey nak ucapkan bebanyak terima kasih sudi createkan bLOg ini ^___^ .. 






6 comments:

  1. Replies
    1. thanks susulemakmanis >,< wink wink ..

      Delete
  2. happy la selalu. Like purple colour =)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dapat juga follow blog baru ni..nice colour..:)

    ReplyDelete
  4. thanks mimi nur farahin ..
    jay thanks support my bLOg >,<

    ReplyDelete